Wanneer je kiest voor flxbl werk je samen met collega’s die zelf jarenlange ervaring hebben in marketing en communicatie. We begrijpen het vak van binnenuit. We zorgen niet alleen voor de juiste freelancers. We proberen jouw afdeling op alle mogelijke manieren te helpen en sterker te maken. Daarin verschillen we echt van andere aanbieders.

Ineke Lantinga is directeur van flxbl. Ze studeerde bedrijfsrecht en communicatie en werkt al meer dan 25 jaar als (interim-) manager communicatie in grote organisaties. Ze is specialist in het (her)inrichten van afdelingen en heeft een voorliefde voor het begeleiden en ontwikkelen van medewerkers. Ineke was zelf onder meer hoofd Communicatie a.i. voor de provincie Gelderland, de Wereldomroep, het Tropenmuseum en Ziekenhuisgroep Twente. “Ik vind het een uitdaging om te puzzelen hoe een afdeling zo goed mogelijk kan worden ingericht. Het is en blijft maatwerk.”

Robbert Zantinge is oprichter van flxbl en directeur van communicatiebureau ZB. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing & communicatie en adviseert bedrijven als T-Mobile, Dirk Supermarkten en PGGM. “Voor mij draait communicatie om twee begrippen; relevantie (voor mensen) en conversie (voor organisaties).”

flxbl (kvk 67269133) is gevestigd in Amsterdam en een 100% dochterbedrijf van ZB Communicatie & Media.

 

“we begrijpen het vak en kennen de mensen”